Szinergia

Helyzetek és megoldások - akár egymást erősítve

Mai rohanó világunkban akár mindennaposak azok a negatív hatások melyek érnek bennünket. A biztonság érzése szertefoszlott. A megbízható munkahelyek tönkremennek, átalakulnak. Családok esnek szét. Szilárdnak hitt kapcsolatok pillanatok alatt összeomlanak. Harcolunk a természeti erőkkel, és egymással is, de legfőképpen önmagunkkal. Ez az állapot felőrli az idegeinket és állandó feszültségben tart. Észre sem vesszük egészségünk romlásának jeleit.

Érezhetjük magunkat kiszolgáltatottnak, magányosnak, vesztesnek, bizonytalannak. Általában úgy viselkedünk ilyenkor, ahogyan gondolkodunk ezekről a helyzetekről.

Gondolhatom úgy is, hogy szidom a pártokat, a polgármestert, a pedagógust, a médiát, mindenki mást, őket okolom az én helyzetemért.

Vagy...

Gondolhatom úgy is, hogy én hoztam létre azt a helyzetet, amelybe belekerültem, az akkori információim hatására ezt láttam megoldásnak, így kellett döntöttem, felelősséget vállalok a döntéseimért.

A gondolkodásunk megváltoztatása lehet az egyetlen esély a krízisek okozta állapot túlélésére.


A folyamatok, a világ történéseinek figyelése, önmagunk megfigyelése, a testi tüneteinkre történő odafigyelés, a tapasztalatok leszűrése és átértékelése adja meg az esélyt a gondolkodásunk megváltoztatására. Az elmélyülés, a dolgok átgondolása, koncentrálás, új tapasztalatok szerzése, új felismerések nyújtanak segítséget a világ, környezetünk és önmagunk megértéséhez.

De ha a problémámat én hoztam létre, akkor megoldani is nekem kell azt.

Ez a fajta gondolkodás nem jelenti azt, hogy nem kérhetek segítséget a megoldáshoz. Fontos, hogy merjek segítséget kérni, ez nem szégyen!

Ahogyan a probléma egyedi, a megoldás is mindenkinek más és más. Van, aki pszichológushoz megy, van, akinek az agykontroll segít, van, aki természetgyógyászhoz fordul és van, aki elmegy az orvoshoz. Van, aki beszedi a pirulákat és van, aki a természetben megtalálható gyógynövényeket és táplálék kiegészítőket részesíti előnyben.

Mindannyian keressük a helyünket az életben. Fontos, hogy amit ma helyesnek vélünk, azt cselekedjük, és ne hibáztassuk magunkat a múltbeli döntéseinkért. Képviseljük magunkat a helyzetekben és vállaljuk a felelősséget. Érezzük jól magunkat a jelenben!

Erőnk, energiánk visszanyerése kulcs az egészségünkhöz. Azt, hogy ehhez ki milyen módszert választ, mindenkinek saját felelős döntése és mindig van választásunk!

A különféle módszerek között vannak olyanok, amelyek egymás hatását erősítik. A kineziológiai oldás hatására beindul a test folyamataiban a pozitív változás. Ez önmagában is elegendő lehet.

A sejtjeink és szerveink működéséhez nélkülözhetetlen például a mozgás és a megfelelő táplálkozás és folyadékbevitel. Ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, akkor az visszahat az érzelmi állapotunkra is.

Vissza a További írások-hoz


Hidrogénnel dúsított víz

Lassítja az öregedési folyamatokat. Mérsékli a telítetlen zsírsavak képződését, és csökkenti a koleszterin szintet. Használjon Lourdes készüléket.


Küldjön üzenetet!

Küldjön üzenetet!
Neve
Email
Mobil

Üzenet