Bemutatkozás helyett

„A világ amit teremtettünk a gondolkodásunk eredménye; nem lehet megváltoztatni gondolkodásunk megváltoztatása nélkül.”

(Albert Einstein)

A kineziológiával először 1997-ben találkoztam, az akkor általános iskolás fiam zárkózott viselkedése miatt. Abban az időben nekem is több problémám volt, nem volt rendben az egészségem, a munkahelyem is változóban volt és a család anyagilag nehéz helyzetbe került. A fiamnál tapasztalt pozitív változás hatására én is kértem a kezelést.

A fiam, aki addig csak a szomszéd Gergővel volt hajlandó játszani, senki más szóba sem jöhetett, a kezelés után kinyílt, egyszer csak az egész utcában lakó gyerekekkel játszott és az iskolában is új barátokat talált.

A kezelés hatására magam is rádöbbentem mennyire másképpen kellene gondolkodnom mindenről:
Az életemről, önmagamról, a munkáról, a pénzről, a gyermekeimről, a páromról.

A tapasztalt változás hatására egyre több információt szerettem volna megtudni erről a módszerről. Magam is elkezdtem tanulni. Lett munkám, az egészségem helyreállt, párkapcsolatom folyamatosan javult. Különböző helyzetek megtapasztalása, megértése, türelmes beszélgetések segítettek gondolkozásom változásában. Elkezdtem a problémáimat nem problémaként, hanem megoldandó feladatként kezelni.

1999 óta folyamatosan képzem magamat. 2000-ben ETI vizsgát tettem. 2003-ban hivatalos engedélyt váltottam kineziológusi munkámhoz. Egyéni oldások formájában segítem a hozzám fordulókat életszemléletük megújításában, képességeik felismerésében, személyiségük fejlődésében. Ajánlom a módszert mindenkinek.

Tapasztalatom, hogy néhány kezelés hatására a szervezetünkben megbomlott egyensúly képes visszaállni, öngyógyító folyamat indul be az adott problémához kapcsolódó érzelem megértésével és feldolgozásával.

Bencsik Éva
kineziológusHa segítségre van szüksége

Bencsik Éva kineziológus
ETI bizonyítvány törzsszám: 3/2000/KIM

Elérhetőség:
1143 Budapest, Gizella u. 27/A. fszt. 2.
Bejárat a Cserei közből a B épület kapujánál 143 kapucsengő

Előzetes bejelentkezés telefonon:
+36-30-4651431
Email: bencsik.eva@kineziologia.huKüldjön üzenetet!
Neve
Email
Mobil

Üzenet