Útkeresés

Mi dolgom van a világban? Miért születtem meg? Mi a feladatom? Mi a sorsom? Mi a küldetésem?

Hányan kérdeztük már meg magunktól?

Világunk minőségi változáson megy keresztül.

Egyre több ember keresi helyét és küldetését a világban és jön rá, hogy a külvilágban uralkodó értékek, mint a birtoklás, hírnév, vagyon helyett belső értékei szerinti életet akar élni.

Egyre több embernek válik fontossá a spirituális fejlődés.

Egyre többen kezdenek el hiteles életet élni, melyben a saját belső értékrendjüket tartják fontosnak és vállalják felelősségüket az életükért. Szembenéznek a félelmeikkel és felfedezik valódi önmagukat, boldogságot, belső békét létrehozva, lelki dolgokra figyelnek.

Az Univerzum egymással összefüggő rendszer, minden kapcsolatban van egymással és valamilyen rend szerint működik. Ha megbántasz valaki, akkor tulajdonképpen magadat bántod meg. Ha segítesz valakinek, akkor magadnak segítesz. Ami adsz, azt kapod vissza. Tudd, hogy nem vagy egyedül. Mindannyian egy nagycsalád tagjai vagyunk. Az „én”, az „enyém” fontossága helyett kialakul a „mi” értékelése.

A külvilágban az emberiség által létrehozott külső értékek, mint a pénz, a szép otthon, a megbízható autó, csinos ruhák, fizikai értelemben véve jó és kényelmes életet adhatnak. A pénz megkönnyíti az életet és nagyfokú szabadságot is ad. Semmi rossz nincs abban, ha valaki pénzt akar keresni és szép, minőségi dolgokat szeretne magának vásárolni. Mindezek mellet még lehet az illető nagyon „jó” és hiteles ember. Fontos, hogy mindig tudjuk a dolgok prioritását a helyükön kezelni!

Amikor megszületünk, úgy jövünk a világra, hogy nincsen semmink. Amikor elmegyünk, szintén nem viszünk magunkkal semmit. A kettő között élhetünk kényelmes, és hiteles életet. Lehetnek szép dolgaink, de ezeknél a külvilági dolgoknál sokkal fontosabb a belsőnkben lévő és talán szunnyadó énünk. Fedezzük fel képességeinket, tanuljunk meg adni, ahhoz, hogy kapjunk is. Ismerjük meg az érzéseinket, ezek fontos információt adnak önmagunkról.

Ahogyan változunk, a világról alkotott képünk is megváltozik. Olyan dolgokat is megérthetünk, amiket nem értettünk korábban. Megláthatjuk azt is, hogy a mennyország itt van karnyújtásnyira mellettünk, csak merjem kinyújtani a karomat és merjek belenézni a tükrömbe. Ehhez kell igazi bátorság. Vállalni a Földi élet minden szépségét és megmérettetését.

Vissza a További írások-hoz
Küldjön üzenetet!

Küldjön üzenetet!
Neve
Email
Mobil

Üzenet