A kezelésről

A kineziológiai oldás időtartama 1,5-2 óra.

Módszere négyszemközti beszélgetés, nyugodt környezetben, fehér köpeny és gyógyszerek nélkül, mindennapi öltözetben.

A beszélgetés arról szól, hogy az illető milyen helyzetben van a jelenben, és ezzel kapcsolatosan hogyan érzi magát? Mi az, amiben változtatni szeretne? Megfogalmazzuk, mi legyen a célja a kezelésnek?

Ennek a célnak érdekében izomteszteléssel szerzünk információt a jelenben lévő és a múltbéli érzelmi blokkokról. Mintegy „tükörbe nézve” az illető megláthatja, hogyan lehet az adott problémáról, helyzetről másféleképpen gondolkodni és ezáltal másképpen érezheti magát. Több száz korrekciós módszer közül választjuk ki egyénre szabva, az illető számára legmegfelelőbbet.

A gondolkodásunk megváltoztatásával energetikai egyensúlyt hozunk létre a lelkünkben, mely beindítja sejtjeink és egész szervezetünk változását.

Az izomtesztelés különleges technika, eszköz arra, hogy valakinek a tudatalatti szintjéről visszajelzést kapjunk. Azon alapul, hogy a negatív érzelmek hatására az izmok elgyengülnek, a pozitív érzelmek hatására pedig erősebben tartanak. Például, ha valakivel rossz hírt akarunk közölni, előtte megkérjük, hogy üljön le. A rossz hír hallatára ugyanis izmai annyira elgyengülnek, hogy akár össze is rogyhat. A tesztelés alkalmával kérdésekre adott válaszként izomjelzés különbséget érzékeljük.

Az izom tónusát, vagy tónusának hiányát az agy által vezérelt bekapcsolt vagy kikapcsolt állapot jelzi. Idegi áramköröket tesztelünk az agytól az izomig és az izomtól az agyig. Bármilyen diszharmónia, amely hat az agyra, az idegrendszerre, lekapcsolja az izom tónusát, elgyengíti azt. Az izomteszttel, mint „biofeedback”-kel, az emberben végbemenő fizikai, érzelmi, gondolkodási folyamatokat lehet ellenőrizni, hogy a tesztelt számára az optimális-e, vagy stresszeli őt. Mindezt a jelenben, a múltban, és a kivetített jövőben is megtehetjük, és ezzel a folyamattal a múltbéli okokat, stresszokozó tényezőket felderíthetjük.

Bármelyik izmot lehet tesztelni, de a legkényelmesebb a delta izom tesztelése, melyhez egymással szemben állunk és tesztelt személy kinyújtott alkarjára enyhe nyomást gyakorolunk.

Az izomtesztelés nagyon gyors és megbízható eszköz az információk megszerzéséhez. A tudatalatti tiszta válaszát adja.

Hatása azonnali, vagy néhány nap elteltével már érezhető.

Gyakoriságát tekintve általában egy héten egy oldást javasolt végezni és 3-5 alkalom szükséges egy-egy probléma oldására. Számos példa bizonyítja, hogy már egy oldás is jelentős változást hozhat.

Ára: 5.000 Ft/óra

Kedvezmény 10%, amennyiben valaki előre kifizet 3 alkalmat, mely alkalmanként 2 órával számolva 27.000 Ft.

Vissza a További írások-hoz

Küldjön üzenetet!

Küldjön üzenetet!
Neve
Email
Mobil

Üzenet